Vəzifə öhdəlikləri:
● Restoranın idarə olunması;
● Restoranda xidmətin yüksək keyfiyyətdə olmasını təmin etmək;
● Sifarişin qəbulu,ehtiyacların təyyini və təqdimatı;
● Sifarişin icrası və etirazlarla iş;
● Ofisiantların qonaqpərvərlik və servis bacarıqlarını öyrədilməsi;
● Satış bacarıqları və strateqiyasının qurulması;
● Münaqişəli vəziyyətlərin həlli.
İş Şəraiti:
● İş vaxtı: həftədə 6 gün
● Bonus sistemi
● Nahar şirkət tərəfindən verilir
● AR ƏM -nə müvafiq sənədləşmə;
● Təcrübə: Restoran Menecer vəzifisində 3-5 ildən yuxarı;
● Yüksək danışıq qabiliyyəti və idarəetmə bacarığı;
● Ziyafət məclislərinin təşkilinə nəzarət.